Trajnime në Digital Marketing

Keni pasion marketingun dhe doni të rriteni profesionalisht?
Këto kurse janë për ju!

Lista e Trajnimeve
Digital Marketing

Trajnimet zhvillohen online dhe fillojnë në varësi të disponibilitetit.
Plotësoni form për kursin e interesuar për të mar 
informacione më të detajuara.

seo

SEO

Optimizimi i motorëve të kërkimit është procesi i përmirësimit të cilësisë dhe sasisë së trafikut të uebfaqes nga motorët e kërkimit. SEO synon trafik të papaguar dhe kërkon punë të vazhdueshme.

digital marketing

Digital Marketing

Mësoni cdo metodë sesi të promovoni online aktivitetin tuaj apo të klientit. Bëhuni një ekspert në marketingun dixhital duke mar të gjitha njohuritë e nevojshme dhe duke i zbatuar ato.

Google Ads

Google Ads

Me Google Ads, ju mund të arrini klient të rinj ndërsa kërkojnë në Google për fjalë kyçe që lidhen me biznesin ose kur jane duke shfletuar webfaqe-t me tema të ngjashme apo një audience të caktuar

Mësoni rreth Digital Marketing

Rregjistrohuni në newsletter që të qendroni të përditesuar me risitë më të fundit.

Njohuritë që do të fitoni:

  • Do njihni të gjithe faktorët që ndikojnë në renditjen e një uebfaqe në motorët e kërkimit;
  • Si të përdorni strumentet për të analizuar faqen dhe të identifikoni error-et;
  • Do mësoni të gjitha teknikat për optimizimin e uebfaqes;

Njohuritë që do të fitoni:

  • Të auditoni vet një biznes dhe të krijoni strategjinë dixhitale në 360°;
  • Të analizoni përmes strumenteve dhe automatizoni procesin e punës;
  • Të njihni terminologjinë e duhur dhe të analizoni të dhënat;

Njohuritë që do të fitoni:

  • Do keni të gjitha njohuritë e nevojshme për të kryer provimet zyrtare të Google Ads;
  • Të zgjidhni fushatën e duhur në bazë të klientit apo kategorisë, të krijoni raporte;
  • Të krijoni vet një fushatë, reklamat dhe ti mirëmbani/optimizoni ato;