Dixhital Marketing për bizneset

Rrisni biznesin tuaj online!

Si mund t'ju ndihmoj
Aunela Digital?

Në epokën e internetit, është e rëndësishme të mbani mend se klienti juaj potencial është vetëm një klikim larg.

Social Media

Menaxhimi i rrjeteve sociale
24'000 LEK/muaj
DUKE FILLUAR NGA
 • Strategjia
 • Krijimi dhe planifikimi
 • Reklamim në rrjetet sociale

Google Ads

Reklama në Google dhe Display
22'000 LEK/muaj
DUKE FILLUAR NGA
 • Krijimi i fushatave
 • Optimizimi i fushatave
 • Asistencë e vazhdueshme

SEO

Optimizimi për motorët e kërkimit
26'000 LEK/muaj
DUKE FILLUAR NGA
 • Hulumtimi dhe analiza e fjalëve kyçe
 • Optimizim On-page & Off-page
 • Technical SEO

Personalizuar

Zgjidh atë që të përshtatet
për t'u vlerësuar
sipas shërbimeve
 • Audit Biznesi
 • Krijimi i strategjisë
 • Aplikimi i strategjisë

"Perkushtim dhe korrektesi"

Te falenderoj per perkushtimin dhe punen tende. E vleresoj korrektesine qe ke treguar ne cdo gje qe kemi diskutuar per per te rritur e per te permiresuar performancen dhe design e website si dhe rritjen e performances se kanalit ne YouTube. Ka qene e dukshme puna jote sepse website sot ka me shume ndjekes dhe eshte me i thjeshte per tu aksesuar nga shume nena qe kane nevoje te marrin keshilla e receta per ushqyerjen e femijve te tyre. Shume trende e pune ne vazhdim na presin e une kam besimin qe ti je e duhura per ti realizuar.
Gerta Veliu
Receta Baby

Dëshironi të nisni një projekt me mua?

Më kontaktoni dhe do bëj një analizë falas të biznesit tuaj!

Reklamat në rrjetet sociale:

Krijimi dhe menaxhimi i reklamave te pershtatshme per biznesin tuaj

Reklamat në google search dhe display:

Krijimi dhe menaxhimi i reklamave te pershtatshme per biznesin tuaj

Optimizimi i website ne motoret e kerkimit:

Rregullimi i problemeve teknike ne website, rritja e autoritetit ne Google

Audit i personalizur

Analizimi dhe menaxhimi efikas i të gjithë strategjisë dixhitale në bazë të nevojave të biznesit tuaj.