Menaxhimi i rrjeteve sociale

Rrisni biznesin tuaj online!

Si mund t'ju ndihmoj
Aunela Digital?

Në epokën e internetit, është e rëndësishme të mbani mend se klienti juaj potencial është vetëm një klikim larg.

Paketat përfshijnë:


 • Dixhitalizimin e biznesit
 • Logo/profil i personalizuar
 • Përshtatja e bio dhe highlights
 • Strategji të përmbajtjes
 • Rikërkimi hashtags
 • BAZIKE

  Paketa menaxhimi rrjetesh sociale
  110 /muaj
  • 3 postim/java
  • 7-12 story/java
  • 1 Reel/java
  • 1 reklamë facebook/instagram (muaji)

  AVANCUAR

  Paketa menaxhimi rrjetesh sociale
  220
  180 /muaj
  • 5 postim/java
  • 15-30 story/java
  • 2 Reel/java
  • 2-3 reklama facebook/instagram (muaji)

  "Perkushtim dhe korrektesi"

  Te falenderoj per perkushtimin dhe punen tende. E vleresoj korrektesine qe ke treguar ne cdo gje qe kemi diskutuar per per te rritur e per te permiresuar performancen dhe design e website si dhe rritjen e performances se kanalit ne YouTube. Ka qene e dukshme puna jote sepse website sot ka me shume ndjekes dhe eshte me i thjeshte per tu aksesuar nga shume nena qe kane nevoje te marrin keshilla e receta per ushqyerjen e femijve te tyre. Shume trende e pune ne vazhdim na presin e une kam besimin qe ti je e duhura per ti realizuar.
  Gerta Veliu
  Receta Baby

  Dëshironi të nisni një projekt me mua?

  Më kontaktoni dhe do bëj një analizë falas të biznesit tuaj!

  Reklamat në google search dhe display:

  Krijimi dhe menaxhimi i reklamave te pershtatshme per biznesin tuaj

  Optimizimi i website ne motoret e kerkimit:

  Rregullimi i problemeve teknike ne website, rritja e autoritetit ne Google