Reklamo biznesin tënd në Google

Shfaquni kur kërkohet për shërbimin/produktin tuaj.
Klienti juaj potencial është vetëm një klikim larg!

35030f3b sl hero layer 1
865db8ad sl hero layer 2
d2c705b3 sl hero layer 3
reklamo biznesin google shqip 3
ec662a31 sl key features layer

Pse reklama në Google?

08f6d787 sl key features icon 1

Më shumë klient

ba99ab4a sl key features icon 3

Rezultate të matshme

51b58423 sl key features icon 4

Kontroll i buxhetit

bf26e860 sl shape layer
495c89fb sl line shape
495c89fb sl line shape
reklama google shqip

Merrni rezultatet që kanë rëndësi për ju!

Rritni vizitat në faqen e internetit, kontaktet në telefon, shitjet online ose vizitat në dyqan.

Shfaquni kur njerëzit KËRKOJNË
për atë që ofroni

Google është vendi ku njerëzit kërkojnë çfarë të bëjnë, ku të shkojnë dhe çfarë të blejnë. Reklamat tuaja dixhitale mund të shfaqen në Google pikërisht në momentin që dikush kërkon produkte ose shërbime si tuajat.

f921bff6 sl shape layer 2
d73986cf sl shape layer yellow
kerkim google shqip
ca72facd sl orange brash shape 1
parashikim
86ec85fe blue brash shape 1

Vendosni një buxhet që i përshtatet biznesit tuaj

Reklamat e Google ju japin kontroll mbi buxhetin tuaj të reklamave. Vendosni një kufi buxhetor mujor dhe mos e tejkaloni kurrë atë. Plus, mund të ndaloni ose rregulloni shpenzimet tuaja në çdo kohë.

bf26e860 sl shape layer

Rrisni biznesin tuaj me
Google Ads

Shfaquni klientëve kur ata janë duke kërkuar për biznese si tuajat në "Kërko në Google", Maps, Youtube, Discovery & rrjetin DIsplay. Paguani vetëm për rezultatet, si p.sh. klikimet në faqen tuaj të internetit apo telefonatat në biznesin tuaj.

Pyetjet më të shpeshta

Si funksionon Google Ads?

Google Ads funksionon duke shfaqur reklamën tuaj kur njerëzit kërkojnë në internet për produktet dhe shërbimet që ofroni. Duke përdorur teknologjinë inteligjente, Google Ads ndihmon që reklamat tuaja të shfaqen para klientëve të mundshëm pikërisht në momentin që ata janë gati për të ndërmarrë veprime.

Sa kushton Google Ads?
Kostoja juaj e Google Ads përcaktohet nga cilësimet e buxhetit tuaj. Google Ads ju jep kontroll të plotë mbi buxhetin tuaj. Ju tarifoheni vetëm kur përdoruesit ndërveprojnë me reklamën tuaj, si p.sh. klikimi për të vizituar faqen tuaj të internetit ose për të telefonuar biznesin tuaj. Kostoja e një klikimi ose telefonate mund të ndryshojë në bazë të disa faktorëve si konkurenca.

Disa nga bashkëpunimet:

globe logo
laser-way-logo
Wild-Albania
logo receta baby